Zážitkový workshop varenia - Taliansko s chuťou ajurvédy
02.09.2020
Zdravé a chutné ajurvédske jedlo nemusí byť nutne indické... Princípy ajurvédy, ako vhodné kombinácie potravín a korenín, môžeme aplikovať na akúkoľvek kuchyňu. Presvedčí vás o tom Dr. Matti Kaur na svojom zážitkovom workshope "Taliansko s chuťou ajurvédy", kde si prídu na svoje všetky vaše zmysly. A navyše sa naučíte nové, netradičné a predovšetkým neskutočne chutné recepty...

Môžete sa tešiť:
Naučíte sa pripraviť 5 chodové menu vybraných gurmánskych dobrôt talianskej kuchyne podľa zásad ajurvédskeho varenia:
- Bruscheta so zelenou fazuľku a mozzarellou
- Zeleninové cappuccino so zelerovo - parmezánovými krutónmi
- Zapekané tofu na víne s rozmarínom a zemiakmi
- Gnocchi so šampiňónmi a citrónovo - mätovou omáčkou
- Malinový sorbet s vanilkovou zmrzlinou a prosecom
Kedy: 12.9. 2020
Kde: Elite AyurCare, Družstevná 40, Prešov
Cena na osobu: 50€
Čas : 10.00h - 16.00h
Registrácia: +421 948 146 779
Počet miest je obmedzený, preto prosíme o záväznú registráciu vopred (najneskôr do 7. 9. 2020)